O Nama

5/5 - (15 votes)

Naša misija je da Vam prostor oplemenimo lepim, dekorativnim kamenom čime dobijate prirodno i zdravo okruženje koje će dugo vremena biti onakvo kakvo ste zamislili.

Dekorativni kamen
Prirodni Dekorativni kamen
Stefani Dizajn izlozbeni prostor

Uvozimo i prodajemo najkvalitetnije rešenje za to, koje postoji na našem ali i svetskom tržištu – MATHIOS kamen. Svojim kvalitetom ova vrsta kamena je zadala težak zadatak konkurenciji izbijajući na sam vrh lestvice preporučljivih proizvoda za dekorisanje enetrijera i eksterijera. 

„Mathios Stone“ je dekorativni kamen koji će Vaše okruženje učiniti estetski lepim i funkcionalnim. Ono što je takođe veoma važno – njegova postojanost i trajnost su dokazani u praksi.

„Mathios Stone“ je načinjen od usitnjenog prirodnog kamena, koji se zatim kombinuje sa visoko kvalitetnim aditivima i vezivima. Potom se smesa peče na visokim temperaturama u posebno dizajniranim kalupima kako bi dobila prepoznatljivu funkcionalnu formu.

prirodni kamen

Upravo zato, Mathios dekorativni kamen za zidove i fasade se veoma lako postavlja, praktično je odmah spreman za montažu, i ne zahteva dodatno doterivanje. Njegova najveća prednost su definisani uglovi koji značajno skraćuju vreme neophodno za montažu i što radove čini puno jeftinijim. 

dekorativni kamen Beograd
Izlozbeni deo Stefani Dizajn

Mathios kamen možete pronaći u širokom asortimanu boja i tekstura, što će Vam olakšati uređenje Vašeg enterijera i eksterijera. Dođite u naš salon u ulici Admirala Geprata 6 i odaberite ono što Vam najviše odgovara.

MATHIOS STONE – to je savršenstvo koje se uklapa u svako okruženje.

Asortiman naših proizvoda, pored dekorativnog kamena, čine još i:

– ručice za nameštaj
– italijanske kvake za vrata

kvake za sobna vrata
kvake za sobna vrata

Zahvaljujući svom kvalitetu uz naše ručice za nameštaj i italijanske kvake, uređenje doma biće Vam prijatno iskustvo. 
Ovi proizvodi ulepšaće Vaš nameštaj, dati mu savršenu funkcionalnost i obezbediti duži vek trajanja.

Kontakt telefoni:
011/ 4236111

Možete nam se obratiti i putem email-a: stefanidizajn@gmail.com